A múlt hét 3

2013-05-05

A hétvégén zajlik a Street Food Show a Hold utcai piacon. Ahogy legutóbb, most is Judyval és Danival mentem. Szokás szerint relatív korán mentünk, így a résztvevők közül még csak kevesen voltak nyitva. Akik nyitva voltak, és nagy örömöt szereztek nekünk, azok a Tamp&Pull, a SonkaArcok és a Dokk Büfé voltak. A Tamp&Pull barristái megint megpróbáltak lebeszélni minket a cukorról és a sok tejről, mert hogy nagyon tudják, hogy mit csinálnak–mi viszont nagyon tudjuk, hogy mi hogy szeretjük az ő kávéjukat. Aki még nem próbálta, a Czuczor utcai üzletüket ajánlom nagyon.

A mellettünk lévő Piskóta cukrászda lehet, hogy nem a város legjobb fagyiját árulja, de a pogácsáik fergetegesek. Az új kedvenc a medvehagymás pogi, amiben garantáltan nincs gyöngyvirág. Bea kolleginánk mondta, hogy egy gyors levéldörzsöléses-szaglászós teszttel eldönthető, hogy medvehagyma vagy gyöngyvirág az adott szép zöld levél.

Pénteken újra felfedeztem magamnak a Vásárcsarnokot. Rájöttem, hogy míg a büfé drágább, mint a Fehérvári úti piac, kb, minden más olcsóbb. Kivéve talán a pirospaprika. Pont amikor kint voltunk lengyel napokat tartottak, össze is szedtem néhány szórólapot a Krakkó környéki nevezetességekről.

3 thoughts on “A múlt hét

  1. Reply Andi May 12,2013 7:32 pm

    Az a sonka nagyon szexi, még mindig!
    Kívántatja magát a kis dög! :P

    A szórólap meg a 2 hét múlva hétvége miatt pont kapóra jött, ugye?! :D
    Andi recently posted…TürelemMy Profile

Leave a Reply

  

  

  

CommentLuv badge